25 Jucatori Online
Jocuri Similare
Prajiturele Infricosatoare
Copilul Hazel Viziteaza Castelul Halloween
Prajiturele Haioase
Printesa La Balet Dress Up
Jocuri Gratuite Copii

Jennifer Rose Libraria Romantica

Jucat de 16.864 ori
Publicitate
Advertisements
Salutare Copii!
Va invitam sa jucati unul dintre cele mai noi jocuri cu Jennifer Rose. Aceste jocuri cu Jennifer Rose, sunt foarte distractive si foarte usor de jucat de catre copii de toate varstele.
Libraria Romantica este un joc foarte usor de jucat si nu trebuie decat sa urmezi instructiunile pe care le vei primi si totul va fi excelent.
Jennifer Rose este o persoana foarte complexa si pe parcursul carierei a avut cateva slujbe foarte interesante. Una dintre pasiunile lui Jennifer Rose este cititul si cartile iar acest lucru i-a imbogatit constant cultura generala si a ajutat-o foarte mult in cariera ei profesionala.
Acum Jennifer Rose a primit un job de administrator la o Librarie foarte importanta si esti invitat sa o ajuti pe jennifer sa se descurce perfect in prima ei zi de munca.
Una dintre indatoririle lui Jennifer Rose este sa isi invite clientii in Librarie si sa le indeplineasca dorintele intr-un mod profesional si cat mai rapid. Dar Jennifer Rose a ramas indragostita de prietenul ei care va vizita la librarie si trebuie sa isi gaseasca timp si pentru a flirta cu el.
Cu siguranta te vei descurca de minune si Jennifer Rose, va fi foarte bucuroasa la noua ei slujba.
Distractie Placuta!